söndag 10 april 2011

Besök i Skruven.

Jag har haft en galet bra helg! Den började med att Sofia, Elisabet och Caroline kom med lite olika färdmedel till Kroken. Eftersom jag inte har träffat dem sedan i somras var det väldigt kul att se dem. Vi åt kvällsmat (de kom på kvällen) och sedan spelade vi lite spel, Cranium och Absolut Överens. Hur galet och knäppt det än var så tänker jag inte redogöra det här, utan jag minns det i mitt huvud istället.
Lördagen bestod av promenad, filmtittande, chill, fruktsallad och Harry Potter-Cluedo. Fortfarande otroligt galet, precis i min smak. Och ja, vi åt typ en liter fruktsallad. Var. Vi var ganska mätta efter det, och när klockan var framåt 23 bestämde vi oss för att gå och lägga oss.
Söndag, dvs. idag, var åka hem-dag. Vi gick upp och åt frukost innan vi satt ute i solen och slöade (ingen orkade något annat). Vi var tvungna att laga lunch endast två timmar efter frukosten, för annars hade vi inte hunnit äta innan de skulle åka hem. Vi var mätta och satt allihop i paltkoma i en kvart, och sedan gick vi ut och slöade i solen igen. Till sist kom tågtaxin som hämtade upp de tre små lopporna och jag vinkade hej då.

Nu sitter jag och äter rester från lunchen eftersom jag inte är så duktig på att laga lagom mycket mat. Men det spelar ingen roll, jag har haft den bästa helgen på länge.

PS. Jag slog nytt rekord på rubiks kub - 1 minut!



1 kommentar: